Wie zijn wij?

Gait Lennips

Moessie Wahidi

Meer dan 50 jaar ervaring.

Bekijk ons assortiment!

WL Trade

0

Sinds

0

Jaar ervaring

Bij deze introduceren wij u WL Trade B.V.

Vanaf 1 januari zijn wij, Moessie Wahidi en Gait Lennips, gestart met ons bedrijf WL Trade B.V.

WL Trade is gespecialiseerd in handel en advies in technische producten in de breedste zin van het woord. De naam WL Trade staat voor Wahidi en Lennips handel.

Na vele jaren samen werkzaam te zijn geweest bij een technische groothandel, hebben we besloten om nu samen een nieuwe weg in te slaan. Moessie Wahidi heeft jarenlange ervaring op het gebied van marketing en sales in de installatie-, agrarische-, industrie- en GWW branche. Gait Lennips is als 16 jarige jongen begonnen bij een groothandel waar hij zich gedurende 40 jaar heeft gepromoveerd als algemeen directeur.

Wij hebben enorme passie voor techniek en wij willen onze kennis en ervaring graag met u delen. Handel zit in ons bloed en we hebben door de jaren heen een groot netwerk door heel Europa opgebouwd. We zijn veel bedrijven tegen gekomen die hun producten graag willen vermarkten in de Benelux. Het is voor ons dan ook een mooie uitdaging, om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel bovendien staan wij garant voor snelle service, korte levertijden en onze flexibiliteit.

Voor ons complete aanbod kunt u deze website raadplegen of neem gerust contact met ons op.

Met hartelijke groeten,

Gait Lennips en Moessie Wahidi

Adres
Rheezerbrink 3, 7794 RG, Rheeze
Telefoon
06-51608880 / 06-34647761